Consultanta agricola

servicii

Servicii

Consultanta agricola

AgroqualitaSR lucreaza pentru a imbunatati rentabilitatea calitativa – cantitativa a culturilor, respectand venitul agricultorilor, sanatatea consumatorilor si ecologia mediului. Inginerii agronomi ai firmei se deplaseaza in diferite zone ale tarii pentru a oferi la fata locului consultanta agronomica.

Serviciul de consultanta agronomica, care poate fi cerut direct la punctul de vanzare autorizat AgroqualitaSR , furnizeaza toate indicatiile privind produsul, planurile de fertilizare, tratamentele de aparare, rotatia culturilor, lucrarile solului, pentru a valorifica potentialul mediului de cultivare si reechilibrarea eventualelor disponibilitati agronomice ce prezinta carente sau limitari.

Serviciul de consultanta agricola are o finalitate foarte clara si concreta, urmarind sa ofere agricultorilor cele mai bune optiuni pentru o eficienta maxima a activitatii lor. Acest serviciu include analiza terenului, apei si culturilor, pe baza acestor analize elaborandu-se planul optim de fertilizare pentru terenul respectiv.

Consultanta urmareste sa ofere agricultorilor acces la informatii de ultima ora cu privire la cele mai noi si performante produse si tehnologii din domeniul agricol. De asemenea, suntem in permanenta preocupati de protejarea mediului inconjurator, astflw incat terenurilor sa isi pastreze calitatile naturale, iar produsele obtinute sa nu afecteze sanatatea consumatorilor. Produsele distribuite de compania noastra sunt un sprijin in dezvoltarea naturala a plantelor.

Ne dorim ca un numar cat mai mare de agricultori sa beneficieze de aceste informatii si, de aceea, AgroqualitaSR organizeaza periodic, in diferite zone, reuniuni tehnice, unde acestia pot primi raspunsuri la intrebari, discutand cu specialistii nostri despre solutiile optime pe care le putem oferi la diversele probleme cu care se confrunta.